Volmaeckt

Drie-onder-een-kap

Drie-onder-een-kap, volledig in authentiek Gooise stijl. U herkent het karakter en de sfeer van deze woningen uit de omgeving. Ramen en deuren met een robuuste roedeverdeling, de gepotdekselde gevel en een overstekend dak. Wat deze woning extra bijzonder maakt is dat de gevel vanaf de eerste woning naar voren komt. Dat geeft alle woningen van ‘Volmaeckt’ een speels uiterlijk.

Alle woningen type Volmaeckt zijn verkocht.

Hoekwoning links

Drie-onder-een-kap, volledig in authentiek Gooise stijl. U herkent het karakter en de sfeer van deze woningen uit de omgeving. Ramen en deuren met een robuuste roedeverdeling, de gepotdekselde gevel en een overstekend dak. Wat deze hoekwoning extra bijzonder maakt is dat de gevel van deze hoekwoning naar voren komt. En dat merkt u ook binnen.

Er zijn 2 woningen type Volmaeckt links; bouwnummer 17 en 24. De prijzen zijn respectievelijk € € 319.750 en € 329.950 v.o.n.

Tussenwoning

Karakter, sfeer en luxe. De tussenwoningen van ‘Volmaeckt’ hebben alles wat u mag verwachten van een Gooische woning. De jaren 30 stijl met haar brede dakgoten, gepotdekselde gevel, authentieke roedeverdeling en een zee aan ruimte. Deze middelste van drie biedt evenveel mogelijkheden als vierkante meters. Een unieke kans om uw Gooise woondroom waar te maken.

Er zijn 2 woningen type Volmaeckt midden; bouwnummer 18 en 25. De prijzen zijn respectievelijk € 249.950 en € 259.950 v.o.n.

Hoekwoning rechts

 Authentiek Goois met een hedendaags tintje. De rechter hoekwoning van deze drie-onder-een-kap flirt zowel met gisteren als met morgen. De jaren 30 ziet u terug in karaktervolle elementen als de breed overstekende dakrand, de gepotdekselde gevel en de sfeervolle roedeverdeling in de ramen en deuren. Aan de zijkant van de woning staat een verrassend stukje design, een hoog en smal raam, garant voor een unieke lichtinval.

Er zijn 2 woningen type Volmaeckt rechts; bouwnummer 19 en 26. De prijzen zijn respectievelijk € 299.950 en € 319.950 v.o.n.