Project Zuidkade Blaricummermeent

Zuidkade; de naam van dit project heeft alles te maken met de ligging: dicht aan het water en voornamelijk tuinen met een gunstige zonligging. Voor velen een droom, voor u bereikbaar. Want u kunt kiezen uit 28 prachtige woningen in Gooise sfeer. Rieten daken, jaren dertig stijl… Dit is wonen met karakter. Zuidkade’ bestaat uit 28 stijlvolle woningen, zodat er voor elk wat wils  is.

Misschien wel het mooiste plekje binnen De Blaricummermeent. Wonen in Zuidkade voelt een beetje alsof u elke dag vakantie heeft. Maar dan in uw eigen huis. Met blote voeten in het gras of in het frisse water van De Meentstroom die dwars door de wijk kronkelt. Of langs uw eigen tuin…

Een gezellige, nieuwe wijk. Klein van opzet, grootse klasse. Wordt Zuidkade straks ook uw thuishaven?

Plattegrondgroot Zuidkade

De Blaricummermeent

Nieuw, eigentijds en typisch Goois ontmoeten elkaar in de woonwijk De Blaricummermeent. Net als de omgeving gaat het in deze frisse wijk om de beleving van ruimte. Werkelijk een oase van groen en water. De woonwijk biedt alle gelegenheid om heerlijk te wonen, te werken en vooral om goed te leven.

Het hart van ’t Gooi

De Blaricummermeent is een combinatie van het beste in wonen. De ligging is op z’n minst bijzonder te noemen. Centraal in Nederland, vlakbij grote steden en uitvalswegen en – dat maakt het zo uniek en aantrekkelijk – omgeven door schitterende natuur. Wonen in deze nieuwe, stijlvolle wijk is kiezen voor genieten en het goede leven.

Het idyllische, vrije karakter van Blaricum is ook voelbaar en zichtbaar in deze nieuwe woonwijk vlak aan het Gooimeer. Vrijstaande villa’s, twee-onder-een-kapwoningen en kleine blokjes met rijwoningen ademen de sfeer van het Gooi. Luxe en stijl midden in het groen. De Blaricummermeent gaat op in het landschap alsof het er altijd al heeft gelegen.

Uiteraard is die mooie ligging bewust gekozen. Speciaal voor u. Met De Blaricummermeent heeft u alles binnen handbereik. Het oude dorp van Blaricum, het Gooimeer, bos, heide en de mooiste natuurgebieden. Bovendien rijdt u binnen enkele minuten naar de A27 en de A1. Amsterdam, Schiphol of Utrecht: u bent er zo. En dat terwijl u thuis het gevoel heeft buiten te wonen. Komt u uw hart ophalen in De Blaricummermeent?