Plattegronden : Volmaeckt

Drie-onder-een-kap

Drie-onder-een-kap, volledig in authentiek Gooise stijl. U herkent het karakter en de sfeer van deze woningen uit de omgeving. Ramen en deuren met een robuuste roedeverdeling, de gepotdekselde gevel en een overstekend dak. Wat deze woning extra bijzonder maakt is dat de gevel vanaf de eerste woning naar voren komt. Dat geeft alle woningen van ‘Volmaeckt’ een speels uiterlijk.

Begane grond

De hoekwoning is de grootste van de drie, 10,6 meter diep en 5,7 meter breed. De tuingerichte woonkamer is, ook vanwege de openslaande deuren, heerlijk ruim en licht. Een raam van vloer tot plafond zorgt bovendien voor een mooie lichtval. Uniek is de extra berging onder de trap. Zoals gezegd, veel ruimte dus. Wilt u nog groter? Dan is er de mogelijkheid om uit te bouwen. Dat betekent nóg meer woongenot.

Eerste verdieping

Het bijzonder karakter van deze woning vindt u ook terug op de eerste verdieping. Met drie slaapkamers van formaat is er voldoende ruimte om een heerlijke plek voor uzelf of voor uw gezin te creëren. Door de uitgebouwde gevel is de kamer aan de voorzijde extra ruim. Deze is ongetwijfeld voor u bestemd… De compleet ingerichte badkamer met douche, toilet en wastafel biedt het warme comfort dat u mag verwachten van een woning in ‘Zuidkade’.

Tweede verdieping

De tweede verdieping is bereikbaar via een vaste trap. Hier is ruimte voor elke woonwens. Een extra kamer voor uzelf of logés, voor uw hobby of voor uw werk. Met een extra dakraam creëert u een heerlijk lichte volwaardige verdieping.

Hier bevinden zich tevens aansluitingen voor een wasmachine en droger. Daarmee is het mogelijk om op deze etage uw wasruimte te realiseren.