Plattegronden : Star

Twee-onder-een-kap

Uw eigen stukje 'Zuidkade'. Midden in het Gooi.

Star Begane Grond

Begane grond

U vindt het in en rond deze woning. Met een breedte van 6,3 meter en een diepte van 10,5 meter zijn deze twee-onder-een-kapwoningen ronduit groot te noemen. Naast licht en luxe geniet u hier dus van ruimte. Een tuingerichte woonkamer, 4 slaapkamers, een luxe badkamer met ligbad en een enorme zolder met ongekende mogelijkheden. Welkom in ‘Zuidkade’; authentiek wonen en bijzonder ruim leven.

Zo beschikt u rond de woning over vele vierkante meters. Een eigen garage, ruimte voor 2 parkeerplekken en een tuin om heerlijk in weg te dromen. Via de openslaande deuren staat u direct in verbinding met het groen om u heen. Ook de royale, lichte keuken heeft openslaande deuren. Zo heeft u elke dag het gevoel van luxe en van buiten wonen.

Ook de centrale hal – met toilet en de brede trap naar de eerste verdieping – zorgt voor een luxe en welkom gevoel. Dat wordt nog eens versterkt door de vloerverwarming in de gehele woning. Heeft u nog wensen over…?

Eerste verdieping

Ook op deze verdieping mag u rekenen op ruimte en comfort. Het is immers een woning in het Gooi. Hier vindt u 4 ruime kamers vol mogelijkheden. Slapen of studeren, u geeft de kamers de bestemming die past bij u en uw gezin. In de complete badkamer met douche, wastafel, toilet en ligbad komt u helemaal tot rust.

Wist u dat u trouwens vrij bent om de indeling van deze etage aan te passen naar uw wensen binnen de mogelijkheden van het ontwerp? Wilt u de badkamer liever aan de voorzijde? Of vindt u een separaat toilet een must? Uw woning, uw wensen!

Star 1ste verdieping
Star 2de verdieping

Tweede verdieping

Een zee aan ruimte, helemaal vrij in te delen. De tweede verdieping beweegt mee met uw toekomst. Gezinsuitbreiding of een nieuwe hobby? Een logeerkamer of studieruimte? Deze zolder is wat u er van maakt. Een verdieping met mogelijkheden dus.

Hier bevinden zich tevens aansluitingen voor een wasmachine en droger. Daarmee is het mogelijk om op deze etage uw wasruimte te creëren.