Horizon

Plattegronden : Twee-onder-een-kap

De stijl van toen, de luxe van nu

Horizon Begane Grond

Begane grond

Wonen volgens uw ideeën. Het kan in de ruime woonkamer. Gericht op de tuin waar u zo instapt via de openslaande deuren. ‘De Meentstroom’ grest bovendien aan uw achtertuin. Dat is het gevoel van luxe die hoort bij deze rietgedekte woning. De royale, lichte keuken, eveneens met openslaande deuren, is een heerlijke plek om uw dagen ontspannen te beginnen. De centrale hal zorgt voor een warm welkom bij binnenkomst. Het comfort van de vloerverwarming door de gehele woning draagt daar zeker aan bij. Eigenlijk heeft u hier alles wat u kunt wensen….

Eerste verdieping

Een plek om te dromen. Het comfort van de begane grond gaat door op deze verdieping. Hier vindt u 4 slaapkamers. Ruim van formaat en vol mogelijkheden. Slapen, studeren, werken: het kan hier allemaal. Ook de badkamer is meer dan compleet. Behalve een wastafel, douche en toilet beschikt u over een ruim ligbad.

 

Overigens, u bent vrij om binnen de mogelijkheden van het ontwerp de indeling aan te passen naar uw wensen. Een badkamer aan de voorzijde? Een separaat toilet? Het kan. U heeft alle ruimte.

Horizon 1ste verdieping
Horizon 2de verdieping

Tweede verdieping

Een volwaardige etage. Bereikbaar via een vaste trap en open voor elke woonwens. Een extra kamer voor logees, voor uw hobby of voor gezinsuitbreiding. Een verdieping met toekomstperspectief dus.

 

Hier bevinden zich tevens aansluitingen voor een wasmachine en droger. Daarmee is het mogelijk om op deze etage uw wasruimte te creëren.