Plattegronden : De Vrijheid

Vrijstaande woning

Een geweldige beleving van ruimte en sfeer

De Vrijheid Begane grond

Begane grond

Ruimte om uw wensen waar te maken en te wonen volgens uw ideeën. In de lichte, brede woonkamer met vrij in te richten woonkeuken kunt u vooral lekker leven. Ruimte voor onbegrensd woongenot. De openslaande deuren in de woonkamer verbinden u met uw tuin en met de rijke omgeving van de groene woonwijk.

Vanuit uw woonkeuken opent u zo de deuren naar het uitzicht op het water. Maximaal genieten. Een eigen garage geeft u volop ruimte voor uw auto of hobby’s. Door de riante tuin beleeft u rust, vrijheid en groen.

Eerste verdieping

Het ruime en lichte karakter van deze woning vindt u ook terug op de eerste verdieping. Met vier slaapkamers van formaat is er voldoende ruimte om een heerlijke plek voor uzelf of voor uw kinderen te creëren. Om onbezorgd te slapen, te spelen of om in alle rust te studeren of werken.

De compleet ingerichte badkamer met bad, douche, toilet en wastafel van Sphinx biedt het warme comfort dat u mag verwachten van een woning in ‘Zuidkade’.

De Vrijheid 1ste verdieping
De Vrijheid 2 de verdieping

Tweede verdieping

De zolderverdieping bereikt u met een vaste trap. Deze etage strekt zich uit over de volle breedte en lengte van de woning; een zee aan vrij in te delen ruimte. Hoe zou u het willen?
Een extra slaapkamer; een eigen werkplek; een logeerkamer; uw hobbyplek, fitnessen, studeren; vult u het zelf maar in… alles is hier mogelijk. Hier bevinden zich ook de wasmachine- en drogeraansluiting.