Plattegronden : Avontuur II rechterzijde (woningdiepte 11,3 meter)

Twee-onder-een-kap

Stijlvol, luxe en authentiek. Thuis in het Gooi.

Begane grond

Wonen zoals u dat wilt. Het kan in woningtype ‘Avontuur’. Met een breedte van 6,5 meter biedt de woonkamer meer mogelijkheden dan u kunt bedenken. U heeft zelfs de mogelijkheid om een open haard aan te leggen. Maximaal comfort en genieten. Dat laatste doet u zéker ook in uw tuin. Deze grenst namelijk direct aan het water. Met een eigen garage en ruimte voor 2 parkeerplaatsen heeft u het rondom uw woning dus goed voor elkaar.

Eerste verdieping

Het ruime karakter van deze woning vindt u ook terug op de eerste verdieping. Met 3 slaapkamers creëert u met gemak een fijne plek voor uzelf en voor uw gezin. Onbezorgd slapen of in alle rust werken. De ruimte is er. Ook de badkamer met wastafel, douche en ligbad is voorzien van alle comfort.

Tweede verdieping

Een volwaardige verdieping over de volle oppervlakte van de woning. Denkt u eens in wat u hier kunt realiseren. Nog meer slaapruimte, een hobby- of fitnesskamer… Op een zolder van dit formaat maakt u uw woning helemaal compleet.

Uiteraard beschikt deze ruimte over aansluitingen voor een wasmachine en droger. U creëert hier dus snel en eenvoudig uw eigen wasruimte. Of heeft u andere ideeën…?