Plattegronden : Avontuur linkerzijde (woningdiepte 12 meter)

Twee-onder-een-kap

Stijlvol, luxe en authentiek. Thuis in het Gooi.

Begane grond

Op de begane grond krijgt ruimte nieuwe betekenis. De woonkamer staat voor vele vierkante meters woongenot. Dankzij de openslaande deuren staat u direct in verbinding met het groen van uw tuin en van ‘Zuidkade’. Ook de keuken met erker is ronduit groot te noemen. Een fijne plek om samen de dag door te nemen.

Uiteraard heeft de woning een ontvangsthal met een toilet. Hier bevindt zich ook de trap naar de eerste verdieping. Daar gaan comfort en ruimte op dezelfde voet verder.

Eerste verdieping

De eerste verdieping is echt een plek om rust en privacy op te zoeken. Die vindt u gegarandeerd in de 4 slaapkamers en de ruime badkamer met wastafel, douche en ligbad.

Slapen, studeren, werken… Het kan op deze verdieping, er is ruimte genoeg. Het is maar wat u en uw gezin wensen.

Tweede verdieping

Via een vaste trap bereikt u de zolder. Op deze tweede verdieping is elke woonwens te realiseren. Door de dakkapel aan de achterzijde is het een heerlijke lichte en ruime etage. Een rustige werkruimte of creatieve hobbykamer? De keuze is aan u.

Wellicht kiest u voor praktisch en gebruikt u de zolder als wasruimte. De aansluitingen voor uw wasmachine en droger maken het mogelijk.